Dokter Mieke Dierick studeerde in 2006 af als arts aan de Universiteit Gent. Zij specialiseerde zich daarna in de dermatologie in het Universitair Ziekenhuis Gent. Eén jaar van haar opleiding werkte ze op de dienst Inwendige Ziekten van het AZ Sint-Blasius te Dendermonde, waar ze met de interne problematiek leerde omgaan. Verder werkte ze ook één jaar op de dienst Dermatologie van het AZ Sint-Jan te Brugge bij Dr. De Cuyper en haar team.

Op 1 maart 2011 startte ze haar privé-praktijk te Kalken. Zij combineert dit met een deeltijdse tewerkstelling als dermatoloog in het AZ Sint-Blasius te Dendermonde. Van 1 maart 2011 tem 30 april 2013 werkte ze ook samen met Dr. Vanhee in zijn privé-praktijk te Bornem.
Dokter Mieke Dierick beoefent de dermatologie in al haar aspecten en heeft een breed interessegebied. Regelmatig neemt ze deel aan nationale en internationale congressen om zo op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in de dermatologie. Zij is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie, European Acadamy of Dermato-Venereology (EADV) en de Belgian Society of Pediatric Dermatology.

VoormiddagNamiddagAvond
Dinsdag9-12h13-17h3018h30-20h
Donderdag9-12h13-15h18h30-20h