Dermatologen

Dr. Mieke Dierick

Op 1 maart 2011 startte Dr. Mieke Dierick haar privé‐praktijk te Kalken. Ze combineerde dit gedurende acht jaar met een deeltijdse tewerkstelling als dermatoloog in het Algemeen Ziekenhuis Sint‐Blasius in Dendermonde, maar sinds 1 september 2019 werkt ze enkel privé.

Dr. Joke Vandeweghe

Sinds oktober 2018 versterkt Dr. Vandeweghe het team van Dr. Mieke Dierick. Daarnaast is zij deeltijds verbonden aan het AZ Lokeren. Bij Dr. Vandeweghe kan u terecht voor algemene dermatologie.

Schoonheidsspecialiste

Katie Van Leuven

In de praktijk is ook een ervaren schoonheidsspecialiste aanwezig.
Katie zal haar kennis met de nodige passie en discretie toepassen.

Verpleegkundige

Silvie Ferket

Silvie studeerde in 2008 af als verpleegkundige.

Na enkele jaren in het ziekenhuis op de dienst Oncologie en in de thuisverpleging, deed ze de stap naar onze praktijk.

Ze prikt het bloed, assisteert bij ingrepen en doet laserbehandelingen. Verder deed ze ook een bijscholing medische pedicure, zodat ze ook dergelijke behandelingen met zorg kan uitvoeren. Bij haar kan je ook terecht voor acné verzorgingen.

Af en toe springt ze ook met plezier bij om U te ontvangen aan de balie!

Secretaresse

Alexandra fobe

Onze secretariaatsmedewerker beantwoordt uw telefonische oproepen. Ze maakt afspraken en beantwoordt allerlei praktische vragen. Daarnaast neemt zij heel wat administratieve en organisatorische taken over van de artsen, zodat deze zich nog meer kunnen concentreren op de consultaties. Net als de artsen is Alexandra gebonden aan het beroepsgeheim. Zij behandelt uw oproepen strikt vertrouwelijk.