In de praktijk is er ook een gedreven verpleegkundige aanwezig. Zij doet de ondersteuning van de dagelijkse werking van de praktijk, assisteert bij ingrepen en brengt de allergietesten aan.

Vanuit haar opleiding verzorgt zij elke patiënt met veel passie en de nodige discretie.

Verder volgde ze ook een opleiding tot schoonheidsspecialiste, zodat zij ook op deze manier de artsen kan aanvullen bij hun werk. Bij haar kan je dan ook terecht voor een medisch cosmetische gelaatsverzorging aangepast aan Uw huidtype, fruitzuurpeeling en definitieve ontharing via de epilatielaser. Grietje Godderis heeft ook een opleiding tot pedicure genoten en ook hiervoor kan u bij haar terecht. Dit alles onder begeleiding van de betrokken artsen.

Zij gebruikt voor de verzorgingen enkel cosmetische producten uit de apotheek (Avène, Auriga, Bioderma, Ducray, La Roche Posay, Louis Widmer, SVR, Uriage, Vichy,…). Ook voor make-up worden dergelijke producten gebruikt. Op deze manier willen we mogelijke allergische reacties tot een minimum beperken en U een goed advies geven voor de toekomstige behandeling van Uw huid

Indien er vastgestelde contactallergieën zijn, kan er steeds overlegd worden met de arts.

Via bijscholingen, trainingen en workshops vervolmaakt zij zich in haar vakgebied.

VoormiddagNamiddagAvond
Maandag
13h30-18h18h30-20h
Dinsdag9h-12h3013h-17h
woensdag9h-12h
donderdag13h-17h17h30-20h