Wat is microblading ? Microblading is een verfijnde vorm van tatoeage: natuurlijke wenkbrauwen Deze fijne vorm van tatoeage gebeurt met een manuele pen. Steriele, ultrafijne naaldjes zijn geplaatst op een manuele pen, die handmatig bediend wordt, dus zonder elektrisch apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes die je tatoeëert in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat of een tatoeëer apparaat. Microblading brengt pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion).
Microblading is dus zowel een vorm van tatoeage als semi-permanente make up. De beweging voelt aan als een vedertechniek. Na het toepassen van microblading is de wenkbrauw prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde haartjes, dunner dan 1mm.

Hoe werkt het? Voor microblading is dus geen apparaat nodig. Deze techniek heeft een enorm succes omwille van de natuurlijke resultaten. Vooraf worden de wenkbrauwen in detail getekend.
Door het toepassen van microblading heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Bovendien én vooral ….elke persoon, man of vrouw, heeft zijn/haar eigen stijl van wenkbrauw. Ik teken de wenkbrauw die bij u past, waarbij ik uw persoonlijkheid respecteer.

Is de behandeling pijnlijk ? Pijn is subjectief. Je kan vooraf al een verdovende crème aanbrengen. Tijdens de behandeling kan er indien nodig een verdovende liquide worden aangebracht waardoor je weinig of geen pijn ervaart!

Hoelang is de houdbaarheid van mijn resultaat? Na de behandeling heb je recht op de retouche, inbegrepen in de prijs! Dit vanaf 6 weken na de behandeling. Het resultaat blijft ongeveer 1 tot 3 jaar. De houdbaarheid is afhankelijk van  heel wat zaken! Zon , sauna, zwemmen zijn factoren die de houdbaarheid zullen beïnvloeden!

De inhoud van de folder is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn het personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.